Over SOON ON TOP

De Soon On Top Academy is 2020 opgericht door Ahmet Basiince met als doel om talentvolle jonge spelers (12-20 jaar) de kans te geven om de stap te maken naar een profclub. We zijn met 17 jongeren gestart vanuit een selectiedag en uiteindelijk zijn er steeds meer geïnteresseerde jongeren bijgekomen. Inmiddels heeft de voetbalschool 7 teams, waarvan 20 jongeren per team. De teams nemen het op tegen verschillende verschillende BVO’S (Betaald Voetbal Organisaties) in binnen- en buitenland. Voor meerdere jongeren hebben wij door middel van ons netwerk stageplaatsen weten te regelen, bij topclubs als FC Utrecht, Ajax en Feyenoord.

OntwikkeLIG bij SOON ON TOP

Bij Soon on Top draait alles om ontwikkeling zowel binnen als buiten het veld. Persoonlijk of in groepjes wordt er gewerkt aan de doelen van ieder individu. De (individuele) trainingen zullen hierom zoveel mogelijk worden aangepast aan de doelstellingen van spelers.

Hard werken gecombineerd met de begeleiding van de trainers zal er in resulteren dat de speler in kwestie stappen maakt, binnen en buiten de lijnen. Wij zijn ook van mening dat een speler veel plezier moet hebben tijdens de activiteiten, dan zal het leren vanzelf gaan.

Maar ook vinden wij hard werken (met beleid) belangrijk! Soms horen er ook ‘minder leuke’ zaken bij om beter te worden, denk aan looptrainingen of conditietrainingen, wij gaan met jullie aan de slag!

DE DOELSTELLING VAN SOON ON TOP

Soon On Top Academy is een professionele voetbalacademie voor spelers die aanvullend op de activiteiten bij de eigen vereniging op top niveau willen trainen. (in een hoge intensiteit met ervaren trainers) met andere geselecteerde spelers.

De staf van Soon On Top merkt dat er veel talent loopt bij amateurclubs en ze niet de kans krijgen om zich te laten zien, en niet de juiste begeleiding krijgen. Soon On Top bestaat ​​om het ware potentieel van onze klanten te vervullen. 

Wij zijn een doelgerichte voetbalschool. Samen met onze spelers die wij de juiste begeleiding bieden willen we de toekomst van het voetbal vormgeven. Voor ons draait het allemaal om het vervullen van hun dromen en visies. Wij vinden dat hard werken loont en dat iedereen een kans verdiend!

“Een goede training geven kan vrijwel iedereen leren, maar een training naar een niveau hoger tillen is een ander verhaal”

ZO VERTEGENWOORDIGEN WIJ SOON ON TOP

Wij als trainers zijn gemotiveerd om met jullie aan de slag te gaan en wij verwachten dat idem. Het is daarom belangrijk dat iedereen zich voor de volle honderd procent inzet. Ook hebben wij huisregels op de academie die we allemaal naleven. SOT heeft een nette en correcte reputatie en wilt die graag zo houden.

Binnen SoonOnTop leren wij spelers, indien nodig, discipline en gedrag aan. Dit houdt in dat je: Op tijd bent voor trainingen en wedstrijden, je spullen goed verzorgd en altijd bij je hebt, kleedkamers schoon achterlaat, helpt met spullen opruimen van het veld en al met al de academie dus goed vertegenwoordigd, waar je ook bent.

Bij gedragsovertredingen zal in overleg met de speler, een passende consequentie worden bedacht.

Scroll to Top